Zana Avdiu: Me ligjin e ri, femrat mund të bëhen nëna edhe pa burra

Aktivistja dhe analistja Zana Avdiu në një postim të saj në Facebook ka deklaruar se tani me një ligj të ri, femrat mund të bëhen nëna edhe pa qenë të martuara. Madje thotë pa pasur nevojë për një burrë.

Kjo sipas saj, vajzat mund ta bëjnë këtë me fertilizim të asistuar-IVF.

Ky opinion i saj ka nxitur shumë reagime në rrjetet sociale dhe komentet ndaj saj.

Postimi i plotë:

“Vajzat mbi 18 vjet, mund te bejne fertelizimin te asistuar – IVF.

Pra, ato mund te behen nena nese duan, edhe pa qene te martuara, dhe te krijojne femilje te vetme- pa burra (bashkeshort).

Kjo parashihet te perfshihet ne ligjin e ri, per shendetin riprodhues.

Urime!”, ka shkruar ajo.

Related Posts

Biografi e oficerit të FSK-së, Alban Avdi Fetahu

Alban Avdi Fetahu rrjedh nga një familje ekonomikisht mesatare i rritur në frymen e atdhedashurisë si nip nga ana e babait i njeriut qe ishte pjes e…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *