Zana Avdiu: Me ligjin e ri, femrat mund të bëhen nëna edhe pa burra

Aktivistja dhe analistja Zana Avdiu në një postim të saj në Facebook ka deklaruar se tani me një ligj të ri, femrat mund të bëhen nëna edhe…

Biografi e oficerit të FSK-së, Alban Avdi Fetahu

Alban Avdi Fetahu rrjedh nga një familje ekonomikisht mesatare i rritur në frymen e atdhedashurisë si nip nga ana e babait i njeriut qe ishte pjes e…