Biografi e oficerit të FSK-së, Alban Avdi Fetahu

Alban Avdi Fetahu rrjedh nga një familje ekonomikisht mesatare i rritur në frymen e atdhedashurisë si nip nga ana e babait i njeriut qe ishte pjes e LNÇs dhe rob lufte ndërsa nip nga dajët i atdhetarit dhe patriot Miftar Hasani.

Babai i ti ishte i denuar me burg në armaten jugusllave si njeri i pa përshatur politik. Në luften e fundit humbi gjyshin dhe vëllan vetëm e vetëm se flitnin shqip dhe e donin lirin.

Si fëmijë 10 vjeqar kur pa humbjen e gjyshit dhe vëllaut mori frymëzimin për të vazhduar rrugen e mbrojtjes së atdheut me shërbim në FSK si ushtarak në moshën 21 vjeqare për të vazhduar karrieren ushtarake duke u ngritur në grada ushtarake tanimë si oficer i republikes sonë vazhdon të shërbej me krenari dhe perkushtim në përmbushjen e amanetit të të rënëve për lirin e vendit tonë.

FOTO:

Related Posts

Zana Avdiu: Me ligjin e ri, femrat mund të bëhen nëna edhe pa burra

Aktivistja dhe analistja Zana Avdiu në një postim të saj në Facebook ka deklaruar se tani me një ligj të ri, femrat mund të bëhen nëna edhe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *