Olta dhe Luizi janë konsideruar si “armiq” në Big Brother, por me daljen e aktores nga shtëpia duket se gjërat kanë ndryshuar. Luizi ka treguar se i mungon Olta në shtëpi, madje e kishte menduar edhe në finale të madhe.

E ndërsa aktorja sot ka bërë një gjë shumë të veçantë për kundërshtarin e saj më të fortë brenda shtëpi.

Ajo e ka postuar në story, për shkak se Luizi flet për djalin e saj.

“Djalin e Oltës. Kështu iu bë dhe klipi, ishte në natyrë, ishte me bluzë me mëngë të shkurtra, kishte një avion në dorë, ishte bar, ka qenë diku tek oborret e Topit madje dhe me këto pemët që janë pak si të zhveshura, se sapo kishin filluar të çelnin. Kështu i kishte flokët, pak më të shkurtra se ky, ky trup ishte. Amar të përshëndes bashkë me mami Oltën edhe me babi Dorin. Kaq kisha”, tha Luizi e ndërsa Olta shkruan thjesht “ohh” me një fytyrë duke qarë me emocion.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *