Sërish bëhen bashkë “Azra” e “Xhenku” nga seriali ‘Mos ma lësho dorën’

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ mori pelqimin e të gjithëve gjatë kohës së transmetimit të tij, ai për publikun shqiptar u transmetua në RTV21. Në rolet kryesore në këtë serial ishin dyshja e njohur e kinematografisë turke, Alp Navruz në rolin e “Xhenkut” dhe Alina Boz në rolin e “Azres”. Interesimi i fansave për këta …