Magazine Showbizz

Valza Zhegrova shkëlqen në fustanin e nusërisë krahë bashkëshortit të saj

Share on the social medias

Para disa ditësh Valza Zhegrova e kurorëzoi dashurinë e saj.

Këngëtarja shqiptare e zbuloi përmes rrjeteve sociale edhe momentet nga kanagjegji.

Së fundi, ajo ka marr vëmendje me fotografitë e dasmës të postuara në Instagram krahë bashkëshortit, Nazmi Vërtopi.

Dyshja dukeshin çift i lumtur dhe shkëlqenin në imazhet e dasmës.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *