News

U nis pak ditë më parë nga Ukraina për të zbarkuar në Durrës, vjen lajmi për anijen me 6 mijë ton grurë

Share on the social medias

Në orët e para të mëngjesit të sotëm ka mbërritur anija e cila u nis pak ditë më parë nga Ukrainë me 6 mijë ton grurë.

Anija “Jaohar Ranim” u furnizua me grurë në portin Izmai të Ukrainës disa ditë më parë, në bazë të marrveshjes të arritur nëpërmjet Rusisë dhe Ukrainës, për të lejuar eksportimin e stokut të grurit të bllokuar nëpër depo për shkak të konfliktit.

Në Ukrainë ka ende tenoleta grurë të bllokuar, që pritet të shpërndahen në të gjithë globin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *