Magazine Showbizz

Tea e “Përputhen” pranon mesazhe nga një i moshuar, i publikon në Instagram

Share on the social medias

Edhe pse ka kohë që nuk është pjesë e ekraneve televizive, ish-konkurrentja e ‘Përputhen’ Tea Trifoni ende është në fokus të media.

Postimi i fundit i saj ku publikoi disa mesazhe të një personi, të cilin ajo e cilësoi si “babai i dikujt” u komentua mjaft shumë.

Nga fotoja e publikuar shihej se personi në fjalë ka kërkuar vazhdimisht të flasë me të ndërsa ajo ia mbuloi fytyrën dhe emrin.

“Kush tjetër pranon kësi mesazhe nga babai i dikujt?”, shkroi ajo krahas imazhit.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *