Magazine Showbizz

Stresi shpërthen ndaj kolegëve dhe u bën thirrje: Lini kunjat nëpër këngë

Share on the social medias

Reperi i njohur, Stresi, me anë të një postimi në rrjetet sociale, i është kthyer kolegëve të zhanrit të tij, reperëve.

Stresi thotë se ndryshe është në këngë e ndryshe është çfarë flasin në realitet. Reperi ka bërë thirrje që t’i lënë kunjat nëpër këngë.

“Po ju sqaroj diçka të dashur repera, të gjithë e dimë që është krejt ndryshe çka flisni nëpër këngë dhe çfarë jeni në realitet. Lini kunjat nëpër këngë, se ju të hani m… pa ra në tokë ju e kush ju vjen mbrapa meshkuj”, ka shkruar ndër të tjera Stresi.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *