Magazine Showbizz

Sot është një ndër emrat më të njohur të muzikës shqip, kështu dukej para famës

Share on the social medias

Butrint Imeri sot ka arritur të jetë ndër emrat më të njohur në skenën e muzikës shqiptare.

Edhe ky vit nuk ishte më ndryshe, me disa projekte të cilat u dëgjuan dhe u kthyen në hite të padiskutueshme.

Këngëtari këtë herë është treguar nostalgjik duke postuar disa fotografi nga fëmijëria.

Butrinti ka shuar kuriozitetin e fansave të tij duke zbuluar si dukej vite më parë, kur ishte vetëm një fëmijë./insajderi

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *