News

Silva Caka reagon për çmimin e karburanteve: Nuk i zë gjumi për t’ua futur shqiptarëve

Share on the social medias

Ish-deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Silva Caka ka reaguar në lidhje me çmimin e hidrokarbureve të bëra publike pak më parë nga Bordi i Transparencës.

Me anë të një postimi në Facebook, ajo e ka quajtur Bordin si Bord i hajdutërisë, që bazuar në lëvizjet e çmimit në bursë, bën lëvizjen që u intereson për të vjedhur shqiptarët.

“Kur çmimet e naftës, benzinës dhe gazit ulen në bursë, Bordi i Hajdutërisë pret 3-4 ditë dhe bën sikur reflekton uljen e tallet duke e ulur me 1 lek. Aman nëse ndodh që çmimi i karburanteve të rritet në bursë, Bordi i bën sytë e veshët katër dhe i rrit çmimet direkt me 8 lekë… Bord proaktiv, nuk ke ç’i thua; nuk i zë gjumi për t’ua futur shqiptarëve!”, shkroi ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *