Magazine Showbizz

Si ta vodhi zemrën Elgiti? Rrëfehet Klea Huta dhe surprizon me përgjigjen e saj

Share on the social medias

Klea Huta ka bërë së fundmi një intervistë virtuale ku ka zbuluar detaje nga jeta e saj private.

Një ndjekës e ka pyetur moderatoren se cila ishte ajo cilësi e karakterit që bëri që Elgit Doda t’ja vidhte zemrën.

Si duket Klea nuk paska pasur një cilësi të veçantë, por mënyrat e Gitit kanë bërë që ata të jenë bashkë sot.

“Kishte ato mënyrat e veta”, shkruan Klea Huta.

Ndër të tjera, këngëtari tha se ishte pikërisht ai që e zgjodhi Klean, pasi po të ishte në dorën e Kleas, sipas tij, ajo nuk do ta zgjidhte.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *