Magazine Showbizz

Si kurrë më parë, Rita Haziri shfaqet në veshje sportive dhe duket kaq bukur

Share on the social medias

Rita Haziri është një prej femrave më elegante të estradës shqiptare.

Atë e shohim gjithmonë me fustana solemn, asi edhe puna e saj e kërkon një veshje të tillë, shkruan Kosovarja.

Mirëpo, së fundmi, në InstaStory ka ndarë një foto e veshur me atlete dhe veshje sportive.

Ritën më parë nuk e kemi parë të veshur në atë mënyre, mirëpo i shkonte shumë një veshje e tillë.

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *