Magazine Showbizz

Shyhrete Behluli dhe nëna e Leartes, Drita si të ishin motra

Share on the social medias

Zonja Drita Jakupi është e njohur si gruaja e doktorit, nëna e Leartes, por edhe për pasionin e saj për gatimet, pasi ka një faqe me mjaftë ndjekës në Instagram.

Shyhrete Behluli, nuk kërkon prezantim të gjatë, pasi është këngëtare me shumë vite karrierë dhe tejet e dashur nga publiku.

Drita Jakupin dhe Shyhrete Behlulin i bashkon Learta, që për njërën është vajzë, e për tjeren re.

Drita e Shyhretja janë mikatesha, por ngjajnë shumë me njëra tjetrën ato, kanë një raport të shkëlqyer dhe kjo është mëse e dukshme./Kosovarja/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *