Magazine Showbizz

Shumë romantikë, kështu e shijojnë perëndimin Fifi dhe Adisi

Share on the social medias

Ata të dy janë çifti më i përfolur aktualisht, Fifi dhe Adisi, janë dyshja që vonë pranuan që janë në lidhje dashurie.

Ani pse për një kohë të gjatë e mbajtën fshehtë, tani të dy po shijojnë në maksimum romancën e tyre.

Ndonëse Fifi është shumë e angazhuar në koncerte, ajo prapë se prapë gjen kohë për Adisin.

Madje, ajo në praninë e tij e shijon edhe perëndimin e diellit në plazh./ORAinfo/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *