Magazine Showbizz

Së shpejti një fëmijë të dytë? Ledri nuk ndalet

Share on the social medias

Ledri dhe Sara janë prindër të vogëlushes Poem.

Ndonse me shumë angazhime duket se në planet e tyre të afërta është edhe një tjetër fëmijë.

I ftuar në “Erë vere” në T7 Ledri është pyetur nëse në planet e tyre është një fëmijë i dytë dhe ai nuk ka ngurruar të përgjigjet: “Kur të jetë e shkruar, me qejf që sonte”.

Pra mesa duket shumë shpejt duhet të presim për lajme të reja.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *