Magazine Showbizz

Sa bukur rregullohet Teuta Selimi për dasmë

Share on the social medias

Teuta Selimi është një ndër këngëtaret që kudo që shkon tërheqë vëmendje të madhe tek ndjekësit.

Ajo dallohet në shumë aspekte, duke shkëlqyer në çdo kohë dhe ndezur atmosferë kudo që merr pjesë.

Në një fotografi të fundit, Teuta duket perfekte me grimin e bukur dhe fustanin superior.

Për më shumë, shikojeni./kosovarja/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *