News

Romeo Kara del me paralajmërimin e fortë për Sali Berishën

Share on the social medias

Juristi Romeo Kara ka reaguar pas fotos që publikoi dje ish-kryeministri Sali Berisha, ku shfaqej në malet e larta të Veriut.

Juristi paralajmëron se shumë shpejtë Sali Berisha do të ngjisë malin e Llogaridhënies.

“Asnje simbolike ngjitjeje, nuk ngjit më per Saliun, pasi ka ngjitur per me shume se 30 vjet malet e: korre upsionit, kir imit, pabesise ndaj popullit dhe vendit te tij, percarjes dhe rrenimit ekonomiko-moral te shqiptareve.

Shume shpejt, ate dhe te tjere pas tij, koha do t’i ngjise ne Malin e Llogaridhenies.

E keqja gjithmone eshte tunduese, sidomos, kur behet fare lehte dhe e realizueshme, duke qene maje pushtetit, por, pagesen e ka gjithmone nje dite.”, shkruan Romeo Kara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *