Magazine Showbizz

Roberti dhe e dashura e tij Laureta shijojnë koncertin e këngëtarit turk Ibrahim Tatlises (VIDEO)

Share on the social medias

Dje, artisti i mirënjohur turk Ibrahim Tatlises ka mbajtur ne mbrëmje koncert.

Ai mbajti një koncert në njërin nga qytetet e Turqisë ku morën pjesë numër i madh i qytetarëve.

Në mesin e shumë qytetarëve ishte edhe moderatori shqiptar Robert Berisha dhe e dashura e tij.

Këtë e bënë të ditur vet ata përmes disa postime në rrjetin social Instagram. /Lajmi/

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *