News

Qeveri teknike në shtator? Berisha reagon pas deklaratës së Metës

Share on the social medias

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha komentoi deklaratën e ish-presidentit Ilir Meta një ditë më parë, i cili tha se në shtator do të punojnë për formimin e një qeverie teknike.

Në bashkëbisedim me gazetarët Berisha tha se ende nuk ka diskutuar për qeverinë teknike, por qëllimi i tyre i vetëm është rrëzimi i Edi Ramës.

Pyetje: Keni diskutuar për qeveri teknike në shtator?

Sali Berisha: Ne nuk kemi diskutuar por Edi Rama duhet të largohet një ditë e më parë. Pas largimit të kësaj qeverie, detyra më themelore është përgatitja e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme. A do ngarkohet një qeveri teknike apo një qeveri ad-hoc, do ta zgjedhin forcat politike.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *