Armaldo Kllogjeri gjatë një interviste telezive, ka folur për marrdhënien që ka me Kiara Titon.

Ai ka hedhur poshtë fjalët se marrëdhënia mes tyre është prishur. Pavarësisht faktit që nuk ndiqen në Instagram, ai shprehet se kanë një marrëdhënie të mirë dhe e ka telefonuar për ta uruar pasi mori propozimin për martesë nga Luizi.

Erjola Doci: Brenda shtëpisë së Big Brother me Kiara Titon kishit afrimitet, jashtë nuk ndiqeni në rrjetet sociale, ka ndonjë gjë që nuk shkon?

Armaldo Kllogjeri: E vërtetë është? Nuk e dija, ku e kam telefonin?

Ronaldo Sharka: Ai bën sikur s’di të përdorë Instagramin.

Armaldo Kllogjeri: Ku e kam telefonin se do i bëj kërkesë tani.

Ronaldo Sharka: Si është raporti juaj sot?

Armaldo Kllogjeri: E kam telefonuar Kiarën, e kam uruar për propozimin që i ka bërë Luizi për martesë, besoj se martesa e tyre do jetë në qendër të vëmendjes nga të gjithë shqiptarët dhe nga diaspora.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *