Magazine Showbizz

Pamje që po shpërndahen me shpejtësi: I ndodh e papritura kur nusja hedh buqetën (VIDEO)

Share on the social medias

Hedhja e buqetës me lule është kthyer në një moment tradicional në dama, me nusen e cila kalon kështu “stafetën” te mikeshat që janë ende beqare. Por në një dasmë në Itali, ka ndodhur e papritura.

Në një video që qarkullon në rrjetet sociale, shfaqet nusja e cila bëhet gati dhe pastaj fluturon buqetën para mikeshave të saj, në mënyrë që ta mbërthejë njëra, sipas traditës.

Por në atë moment, para tyre shfaqet një i ftuar në dasmë i cili bën lëvizjen e papritur, duke e shkelëmuar me roveshatë, mes çudisë së vajzave por edhe të qeshurave të të pranishmëve për gjestin e veçantë.

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *