Magazine Showbizz

Pak ditë para ardhjes së artistit në Tiranë, Sarah Berisha ka një kërkesë publike për Fedez

Share on the social medias

Sarah Berisha teksa ka shpërndarë në Instagram njoftimin zyrtar të festivalit mbi performancën e Fedez, i ka bërë atij dhe një kërkesë publike.

“Të lutem merr edhe familjen me vete!” -shkruan Sarah.

Nga Fedez nuk ka patur reagime lidhur me këtë.

Por vlen të theksohet se Chiara ka komentuar disa emoji zemrash në postimin e tij./afterparty

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *