Magazine Showbizz

Nuk do e besoni por kjo është nëna e Seldit, kaq zonjë duket ajo

Share on the social medias

Seldi Qalliu është këngëtari bukurosh nga Shqipëria e që u bë i njohur për publikun për një kohë shumë të shkurtër dhe që atëherë ai vazhdon të jetë një ndër më të pëlqyerit, shkruan Billbordi.net

Ajo që e bëri Seldin shumë të diskutuar në media ishte lidhja dhe fejesa e tij me këngëtaren, Mimoza Shkodra e më vonë edhe ndarja e tyre u bë po aq e përfolur nga publiku e mediat.

Edhe pse është shumë aktiv në rrjete sociale, rrallëherë e kemi parë të postojë fotografi të familjarëve të tij.

Kohë më parë Seldi ka shpërndarë një video të nënës së tij, por ajo çka na e tërheq vëmendjen është ngjajshmëria që kanë ata të dy.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *