News

Milaim Zeka bën publik informacionin konfidencial dhe paralajmëron zhvillimet e rëndësishme

Share on the social medias

Gazetari Milaim Zeka u shpreh dje në një intervistë televizive se Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç do të kërkojë autonomi për Veriun e Kosovës.

Milaim Zeka zbuloi se ky ishte një informacion konfidencial që e kishte marrë në rrugë diplomatike.

“Gjatë këtyre ditëve kam marrë një informacion nga kontakte diplomatike, që Serbia do paraqesë një kërkesë të re, që veriu i Kosovë të ketë status special, pra do kërkojë autonomi për veriun e Kosovës.

Pra jemi në një gjendje shumë të rëndë të dialogut me Serbinë”, tha Zeka.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *