Magazine Showbizz

Mevlani i “Përputhen” del në foto si “engjëll”

Share on the social medias

Mevlan Shaba është këngëtari që u bë i njohur përmes shout të famshëm televiziv “Përputhen”.

Mevlani, qëndroj për një kohë të gjatë në show, por nuk u përputh me askënd, madje as në një edicion të ri ku u bë pjesë.

Këngëtari ende është vetëm dhe kohë pas kohe po hedh foto të tij në rrjete sociale, me shpresën se ndonjë vajzë mund te bije në “dashuri”.

Në këtë foto, Mevlani duket si “engjell”./kosovarja

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *