News

Merret vendimi për çekët që hynë në uzinën e Poliçanit, ja çfarë ka vendosur Prokuroria

Share on the social medias

4 shtetasit çekë të shoqëruar të dielën teksa fotografonin brenda uzinës në Poliçan do hetohen në gjendje të lirë.

Ata kanë pretenduar se janë turistë dhe janë ngatërruar në tunelet e ish-uzinës.

Por prokuroria e Beratit do të vijojë hetimet lidhur me incidentin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *