Luizi në përballje me Kristin, arriti të rrëmbejë çmimin e madh prej 100 milion lekësh. Por, pak para se të shpallej fituesi, moderatorja e programit ka habitur të gjithë e duke surpizuar vetë Luizin ku ka deklaruar se:

Tanimë Top Channel nuk do të të lëshojë, do jesh pjese e produksionit, dhe pse produksioni është fyer më rëndë nga të gjithë e duke e fajësuar publiku shpresh herë.

Nga ana tjetër, vetë këngëtari i është përgjigjur se pema me koka gjuhet Arbana”.

Luizi do të jetë tanimë pjesë e produksionit të Big Brother Albania në Top Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *