Magazine Showbizz

Luana ia lë për pak telefonin motrës së saj Marines dhe përfundoj duke gjetur këtë foto

Share on the social medias

Luana dhe Marina kanë filluar pushimet në ishujt e Italisë, por veç fotove të bukura e të gëzuar ka e të papritura.

Pak më parë Luana ka publikuar një foto të Marinës, mjaft “funny” e përbri shkruan: Ja çfarë fotosh gjen kur ja le telin Marinës.

Madje është një nga ato foto që edhe ne ja kemi lënë të paktën njëherë në telefon motrave apo shoqeve tona.

Marina dhe Luana ndonse e kanë nisur bashkë karrierën janë shumë të lidhura me njëra tjetrën e nuk ngurrojnë ta tregojnë këtë.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *