Magazine Showbizz

Learta del në kafe me kunatën e saj të vogël, ja mashkulli që po i shoqëron ato

Share on the social medias

Learta Jakupi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat roze, duke qenë se është pjesë e një familje të njohur, ajo vazhdimisht është në qendër të vëmendjes.

Learta përveç se është një nënë shumë e përkushtuar, ajo është edhe një grua shumë punëtore sepse i kushton shumë rëndësi rritjes së biznesit të saj, e sot Learta ka zgjedhur që ta ftoj për kafe kunatën e vogël të saj, Engjëllushen.

“Kafe me hallen Engji”, e ka përshkuar foton Learta, e në shoqëri të tyre janë edhe dy fëmijët e saj, Matini dhe Matina.

Kaq në disponim po duket ato në shoqërinë e njëra – tjetrës. /ORAinfo/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *