Magazine Showbizz

Kurrë nuk e keni parë më me stil Riolën vajzën e Remzie Osmanit

Share on the social medias

Riola Hamzaj është vajza e vetme e këngëtares së njohur të muzikës popullore, Remzie Osmani.

Riola, dukej që është krejt e pa interesuar rreth muzikës, por ja që doli e kundërta, shkruan Kosovarja.

Riola, njëjtë si shumë nga vajza e tjera të këngëtareve tona, u bë këngëtare dhe tashmë e ka një këngë të sajën të shoqëruar me videoklip.

Vajza e këngëtares, e cila është e martuar, së fundi ka sjell një foto ku duket mjaftë “terheqese”.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *