Kiara Tito ishte e ftuar ditën e sotme në finalen e “Fan Club”, teksa ka folur dhe për nënën e Luizit.

Ajo ka treguar se ka takuar dhe se është një zonjë shumë fisnike. Ajo tregoi se takimi me të i hoqi mallin e Luizit, pasi janë i njëjti tip. Ajo tha se nuk mund të thoshte çfarë folën por se takimi i tyre ishte i lumtur.

“E kam takuar nënën e Luizit, është një zonjë shumë fisnikë. Ma hoqi pak mallin e Luizit sepse janë i njëjti tip. Nuk mund të them se çfarë folëm. Ishte shumë e lumtur.”– tha Kiara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *