Magazine Showbizz

Kështu i ‘mashtron’ Sarah, Dagzin dhe Pajtimin

Share on the social medias

Sarah Berisha publikoi një video të ëmbël të Dagzit dhe PM.

Ata mendojnë se Sarah po u bën foto derisa kjo e fundit u bën video.

”Qeshni” dëgjohet duke u thënë Sarah.

Derisa megjithatë rezultoi një video e ëmbël.

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *