Magazine Showbizz

Këngëtarja shqiptare e ka një djalë, por nuk po dihet me kë

Share on the social medias

Edhe skena jonë muzikore njehë këngëtare që janë nëna beqare, të cilat i rrisin vetë dhe me mjaftë përkushtim fëmijët e tyre.

Rast i veçantë është ky i këngëtarës nga Shqipëria Çiljeta Xhillaga, e cila asnjëherë nuk e ka treguar imazhin e përsonit me të cilin ajo e ka sjell të birin në jetë, shkruan Kosovarja.

Çiljeta e ka një djalë, babai i të cilit nuk njihet, nuk e di thuajse askush se kush është ai.

Fansat e këngëtares gjithmonë kanë qenë të interesuar të dijnë më tepër pëe këtë pjesë dhe krejt çfarë kanë kuptuar është se ish partneri i Çiljetes nuk është shqiptar.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *