Magazine Showbizz

Fifi shkon me ‘dimija’ në koncert dhe i habit të gjithë

Share on the social medias

Këngëtares së njohur kosovare, i është dashur shpesh ta modifikoj stilin për shkak të shtimit ose humbjes në peshë.

Fifi, gjithmonë është shfaqur para publikut e veshur pak më ndryshe dhe e grimuar rëndshëm.

Këngëtarja, në një nga mbrëmjet e fundit muzikore, është shfaqur e veshur me një palë pantallona që ngjajnë në dimija.

Juve si po ju duken?/kosovarja

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *