Vetëm katër ditë ndajnë nga finalja e BBV, ndërsa Luizi ka komentuar me banorët për 6 majin, duke u shprehur se kur Arbana të ketë zarfin duke thënë emrin e fituesit, do të humbasë 20 kilogram peshë nga stresi.

Duke folur me Efin, Luizi tha se ka dëshirë të dalë ose i katërti ose fitues dhe se nuk do e donte vendin e dytë. Efi nga ana tjetër i tha Luizit se nëse ai nuk shpallet fitues, ai nga inati nuk do e urojë as fituesin.

Aludimet për fituesin e këtij edicioni kanë qenë të shumta brenda shtëpisë. Të katërt finalistët për një arsye apo një tjetër mendojnë se vetë ata do jenë fitues të këtij edicioni.

Do jetë publiku ai i cili do vulosë përfundimisht se cilin prej 4 finalistëve, do të shpallë fitues të këtij edicioni të dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *