News

Ervin Karamuço i bashkohet nismës së rëndësishme, reagon historiania Elena Kocaqi dhe ngre alarmin

Share on the social medias

Eksperti i kiriminailistikës, Ervin Karamuço bën të ditur përmes një postimi në rrjetet sociale se mbështet nismën e kiriminoliogut Fabian Zhilla për çliruar audiencën televizive, radiofonike dhe të rrjeteve sociale nga modelet dhe formatet që po na kriminalizojnë dhe denatyrojnë vlerat e shoqërinë tonë.

“Mbështes maksimalisht nismën e mikut tim kiriminiolog Fabian Zhilla për të çliruar audiencën televizive, radiofonike dhe të rrjeteve sociale nga modelet dhe formatet që po na kiriminializojnë dhe denatyrojnë vlerat e shoqërinë tonë.”, shkruan Ervin Karamuço.

Zhilla po organizon një peticioni kundër emisioneve toksike, të cilin e ka titulluar ‘S’KA MA TURP’.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *