Këngëtari i ri shumë i njohur shqiptar i cili jeton në Zvicër, Engjell Gerxhaliu ose me emrin artistik Engjo ka uruar festën e pavarësisë së Kosovës, shkruan Billbordi.net

E siç bëhet e ditur nga media të ndryshme në kohë lufte kjo familje ka humbur diku 45 anëtarë me mbiemrin Gerxhaliu, e njëri ndër ta ishte edhe axha i madh i Engjëllit (Engjos) Avdyl Gerxhaliu.

Engjo e ka uruar pavarësinë me një foto e cila përmban dy flamujt atë shqiptar dhe atë kosovar të cilët Engjo i mban me ëndje.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *