Magazine Showbizz

Elvana Gjata e fiksuar pas këtyre mbathjeve unike, sa bukur duket

Share on the social medias

Elvana Gjata është një nga femrat dhe këngëtaret më të preferuara shqiptare.

Si personazh publik ajo përkujdeset që në çdo paraqitje të shfaqet me veshje të veçantë.

Së fundi, ajo duket ë jetë fiksuar pas disa mbathjeve mjaftë unike të cilat i ka të stiluara në shumë ngjyra.

Bukuroshja brune paraqet një stil mahnitës me këto taka që po i shkojnë asaj shumë./Kosovarja/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *