Magazine Showbizz

Einxhel fotografohet rrugëve, i vërehet stomaku i fryrë

Share on the social medias

Ka pasur zëra që Dagz dhe Einxhel janë në pritje të ëmbël.

I gjithë ky dyshim erdhi nga postimit e Einxhel, e cila edhe në paraqitjen e fundit televizive mbuloj barkun.

Por, i gjithë dyshimi u shua sot, pasi “Vipatebllokut” kanë postuar një foto ku I kanë kapur çiftin mat.

Aty shihet pakëz barku i fryrë i Einxhel, dhe neve na mbetet t’i urojmë shtatzëni të mbarë.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *