Ka qënë Efi, finalistja e dyta që është larguar nga Big Brother gjatë finales së sotme.

Mes Luizit, Kristit dhe Efit, ka qënë kjo e fundit që ka hequr dorë nga gara për çmimin e madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *