News

E pabesueshme, makina qarkullon pa njërën gomë në autostradë

Share on the social medias

Në rrugë ndonjëherë shohim shumë “të pabesueshme por të vërteta”, por këtu kemi një rast vërtet të veçantë.

Nuk dihet se çfarë ka shkaktuar humbjen e gomës dhe një pjese të parakolpit nga Nissan Micra që është parë në Autostradën Kombëtare në drejtim të Pireut.

Mediat greke raportojnë se shofer bëri një udhëtim paqësor me Nissan Micra me tre rrota, në Autostradën Kombëtare Athinë-Lamia (në drejtim të Pireut, pak përpara kryqëzimit për në Korinth).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *