Magazine Showbizz

E mbani në mend Bertan Asllanin, kaq shumë ka ndryshuar ai sa nuk njihet

Share on the social medias

Bertan Asllani është këngëtari shqiptar nga Maqedonia, që për një kohë shumë të gjatë ishte shumë aktiv në skenën muzikore shqiptare.

Këngët e tij kanë qenë hite për vite me radhë, e sidomos këngët si ‘Kujt në vendin tim i thua xhan’ dhe ‘Akoma të du’.

Tani, ai është larguar krejtësisht nga skena dhe paraqitjet publike në ngjarjet muzikore shqiptare.

Bertani, tani jeton në Turqi, dhe ushtron profesionim e tij si aktor dhe në filma e seriale shumë të njohur turk.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *