News

Çfarë po ndodh? Pas 12 orësh diskutim, bie qeveria e Dritan Abazoviç

Share on the social medias

Kuvendi i Malit të Zi votoi mosbesimin ndaj Qeverisë së Dritan Abazoviqit, një orë pas mesnatës së 20 gushtit.

Qeveria e tij u rrëzua me 50 vota pro dhe një kundër.

Abazoviç tha se e pranonte humbjen po menjëherë fajësoi lidhjet me kierimin e organizuar për rënien e qeverisë së tij.

“Përgëzoj koalicionin e ri të (Alekse) Beçiqit dhe Gjukanoviqit, jemi gati të pranojmë humbjen. Më vjen keq që kierimi i organizuar në Mal të Zi vazhdon të përdorë tentakulat e tij për të rregulluar marrëdhëniet politike”, tha zoti Abazoviç.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *