Ditën e sotme Olta ka zhvilluar një ‘Ask’ me ndjekësit e saj në Instagram dhe mes shumë pyetjeve rreth Luizit, një prej tyre ka qenë edhe rreth përzemërsisë që Luizi ka shprehur së fundmi ndaj Oltës e për këtë ish-banorja është shprehur:

“Edhe unë e dua fort po nuk e pranoj nga inati” tha Olta.

Kjo po qe ishte nje deklarate habitese per fansat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *