Magazine Showbizz

Bora Zemani ju dërgon puthje, por cila është arsyeja?

Share on the social medias

Bora Zemani është person mjaftë pozitiv, e dashur dhe e qetë.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagram ka shpërndarë një imazh me një kapele dhe syze.

Grim nuk kishte vendosur fare, por dukej bukur si gjithmonë.

Imazhin e shoqëroi edhe më një mbishkrim me emoi të buzëve./kosovarja

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *