Magazine Showbizz

Blerona Zeqiri shkon te frizerka, kaq bukur e ka rregulluar vajza e Shyhrete Behlulit

Share on the social medias

Blerona Zeqiri është ndër moderatoret më të suksesshme në vend, ajo moderon emisionin shumë të ndjekur ‘1 kafe prej shpisë’ në Radio televizionin 21, shkruan Billbordi.net

Blerona ka humbur shumë kilogram dhe po duket shumë më ndryshe.

Së fundi ajo ka ndarë një imazh të ri ku po duket tejet bukur dhe tërheqëse, ajo në këtë imazh ka etiktuat sallonin Njomza, ku edhe është rregullar.

Kujtojmë që ky sallon është i vajzës së Shyhrete Behlulit.

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *