Magazine Showbizz

Beatrixi dhe Bora bëjnë ‘’xing’’, por cilës i shkon më shumë?

Share on the social medias

Beatrix Ramosaj dhe Bora Zemani kanë bërë ‘’xing’’ duke u shfaqur me kapelën e njëjtë.

Të dy vajzat fotot i kanë publikuar brenda ditëve të fundit.

Ndërsa ky detaj nuk u ka ikur ndjekësve të shumtë të tyre.

Për ne të dyjave u shkon shumë!/afterparty

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *