Arian Bajrami njër ndër të rinjtë shqiptar më të ndjekur në Instagram në Maqedoninë e Veriut ka qenë i lakuar shumë si emër ditëve të fundit nëpër shtypin rozë shkaku i një antarërsimi në një menaxhment mjaft të njohur, shkruan Billbordi.net

Ai besoni ose jo por është bërë pjesë i kompanisë më të njohur të menaxhmentit VDA për artista në Evropë, e më saktësisht me artist shumë të njohur në Turqi, Austri, Kosove dhe për herë të parë Arian Bajrami nga Maqedonia e Veriut.

Nga Universiteti Internacional i Strugës tash në suksese edhe ndërkombëtare në grupacionin e menaxhmentit europian VDA.

Këtë gjë e ka bërë të ditur ai nëpërmjet Instagramit të tij zyrtar ku në bio ka shkruajtur: “Member of VDA”, duke zyrtarizuar këtë fakt. /Billbordi.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *