Vjollca uron me një foto të bukur Leonorën

Vjollca Haxhiu ka uruar me fjalët më të mira kolegën e saj për ditëlindje.

Ajo sot për ditën më të veçantë të saj ka shkruar fjalët më të mira, duke bashkëngjitur një imazh të bukur.

Si gjithmonë, me bukurinë që kanë që të dyja duken të mrekullueshme dhe shkëlqejnë me stilin e bukur.

Po ashtu, edhe në skenën muzikore mbetën të njohura duke korrur suksese të shumta.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.